Nytt nyhetsbrev från Preventionsenheten

Varje månad skickar vi på Kungsholmens Preventionsenhet ut ett Nyhetsbrev för föräldrar där vi berättar om hur det sett ut på fältet, vad som är på gång och informerar om t.ex. föreläsningar och evenemang för barn, ungdomar och föräldrar. Vill du prenumerera på Nyhetsbrevet så anmäl dig till Nina preventionssamordnare genom att skicka ett mejl till nina.bjorck@stockholm.se. Vill du avsluta en prenumeration så anmäler du det till samma adress.

 
  • Spice eller nätdroger är livsfarliga

    Spice är livsfarligt och vi vill varna för användandet av alla former av nätdroger. Spice är ett samlingsnamn för kemiskt framställda droger, ofta någon form av konstgjord THC (den aktiva substansen i cannabis). Dessa substanser är lagliga eftersom lagstiftningen i Sverige ser ut så att man gör varje ämne olagligt, tar man samma ämne och på kemisk väg ändrar det på molekylär nivå är ämnet lagligt och kan saluföras helt öppet. »

  • Höstlov på Kungsholmen

    Alla verksamheter inom Kungsholmens Preventionsenhet, Fält och Fritid har öppet och är igång! »

  • Tobaksprojektet en rökfri innerstad

    Sedan en tid så är Kungsholmen med i projektet För en rökfriare innerstad. Det syftar till att minska tobaksanvändandet bland unga i innerstan. »